Eşti aici

Îngrijirea oncologică

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Îngrijirea oncologică
  • SHATAWARI stimulează rezistența corpului în timpul tratamentului oncologic
  • CHYAWANPRASH acționează ca un antioxidant pentru vitalitatea țesuturilor corporale și întărește imunitatea general

          Supliment Alimentar 

Acest tratament curativ ayurvedic este potrivit pentru întărirea imunității și a rezistenței generale a corpului. Bolile oncologice sunt cauzate de perturbarea echilibrului psihosomatic al tuturor celor trei umori biologice (vata, pitta, kapha) datorită poluării de lungă durată a organismului, a agenților cancerigeni chimici sau a distorsiunilor cronice ale ritmurilor vieții, ale sistemului digestiv, ale sistemului imunitar sau mental condiții sub forma emoțiilor suprimate. Datorită scăderii radicale a activității focului digestiv, substanțele toxice se acumulează și afectează treptat țesuturile corporale. Ulterior, formarea de ojas și tejas se reduce, ceea ce duce la întreruperea sistemului imunitar și distrugerea inteligenței celulare.Aceasta poate fi urmată de lipsa de speranță psihologică și pierderea credinței, ceea ce duce la slăbirea forței de viață esențiale a corpului. Utilizați pentru o perioadă de 1-6 luni împreună cu o dietă sănătoasă și detoxifiere a corpului. A nu se consuma carne și produse lactate și consuma de preferință numai sucuri de legume sau fructe crude. În caz de afecțiune oncologică a organelor feminine, utilizați ceaiul Nimba ca alternativă și în timpul chimioterapiei ceaiul Guduchi ca supliment foarte util.

Kategorie: tratament oncologic

-10% Preţ: 89,10 lei
inclus TVA
pret original 99,-

Ingrediente

Tratamentul constă din ceaiul ayurvedic din Himalaya Shatawari: 1 buc și elixirul ayurvedic Chyawanprash: 2 buc.

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal, India