Eşti aici

Oboseală și energie scăzută

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Oboseală și energie scăzută
  •  UDANA energizează corpul și îi mărește performanța
  • CHYAWANPRASH acționează ca un antioxidant pentru întărirea completă a energiei și a vitalității corpului
  • AMALAKI băuturi ASHWAGANDHA stimulează corpul în timpul oboselii și reaprovizionează puterile corpului în timpul epuizării

          Supliment Alimentar​  

Acest tratament curativ ayurvedic este potrivit pentru întărirea generală a energiei și a vitalității corpului. Sindromul de oboseală cronică este cauzat de un stil de viață nesănătos, de o dietă slabă, de alergii alimentare, de un metabolism slab, de tractul digestiv impur și de un ritm incorect de respirație, de un flux blocat de energie vitală, de o slabă voință, de o gândire negativă, de dizarmonie mentală și de letargie mentală. Utilizați pentru o perioadă de 1 - 3 luni împreună cu o dietă sănătoasă și bogată în energie. În caz de nivel scăzut de fier și oxigenare insuficientă a sângelui, în prima lună utilizați ceai ayurvedic Ranjaka și elixir pe bază de plante Raktaprash.

Kategorie: oboseală cronică, slăbiciune, epuizare, depresie, energie scăzută, bâlbâială, regenerare, convalescență

-10% Preţ: 82,80 lei
inclus TVA
pret original 92,-

Ingrediente

Tratamentul constă din ceai ayurvedic himalayan Udana: 1 buc, Elixir nutritiv ayurvedic Chyawanprash: 1 buc, băuturi caldeayurvedică Amalaki Ashwagandha: 1 buc

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

Băuturi calde ayurvedice preparate: 2 - 3 căni pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Pregătirea și dozarea băuturii calde: Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal, India