Eşti aici

Creșterea imunității

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Creșterea imunității
  • NAGARA stimulează funcționarea sistemului limfatic și imunitar
  • RASAPRASH îmbunătățește funcționarea sănătoasă a ganglionilor limfatici și întărește imunitatea
  • CHYAWANPRASH contribuie la sănătatea ficatului și întărește sistemul imunitar
  • AMALAKI băuturi NATURAL optimizează activitatea de digestie și conținutul său de vitamina C întărește imunitatea

          Supliment Alimentar   

Acest tratament curativ ayurvedic este potrivit pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea rezistenței generale a corpului. Potrivit Ayurveda, această rezistență este formată de un proces treptat de metabolism, când dieta noastră zilnică produce o substanță energetică subtilă numită Ojas, care este responsabilă pentru vitalitatea completă, forța, rezistența, energia și imunitatea corpului. Oferă organismului o protecție activă împotriva virușilor, bacteriilor și infecțiilor și reprezintă cel mai profund principiu al imunității tuturor țesuturilor corporale umane. Slăbirea sa cauzată de stres excesiv, dezechilibru psihologic, emoții negative, acumularea de deșeuri toxice în tractul digestiv, tulburări metabolice, dietă necorespunzătoare și stil de viață nesănătos. Astfel, sistemul imunitar puternic al organismului depinde de buna calitate a digestiei, de funcțiile sănătoase ale ficatului și de buna funcționare a sistemului limfatic.

A se utiliza pentru o perioadă de 1 - 3 luni împreună cu vitamine suplimentare și o dietă sănătoasă.

Kategorie: sistem limfatic și imunitar,raceala, căi respiratorii, simptome gripale, oboseală, slăbiciune, inflamație a ganglionilor limfatici, energie, vitalitate, digestie, activitate intestinală

-10% Preţ: 109,80 lei
inclus TVA
pret original 122,-

Ingrediente

Tratamentul constă din ceai ayurvedic din Himalaya Nagara: 1 buc, Elixir nutritiv ayurvedic Rasaprash: 1 buc, Elixir nutritiv ayurvedic Chyawanprash: 1 buc, băuturi caldeayurvedică Amalaki Natural: 1 buc

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

Băuturi calde ayurvedice preparate: 2 - 3 căni pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Pregătirea și dozarea băuturii calde: Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.

 

 

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal, India