Eşti aici

Reglarea zahărului și dieta diabetică

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Reglarea zahărului și dieta diabetică

           Supliment Alimentar     

Acest tratament revitalizant ayurvedic este potrivit pentru menținerea nivelului normal de zahăr din sânge, funcționarea sănătoasă a pancreasului și activitatea optimă a metabolismului apei. Creșterea nivelului de zahăr din sânge este cauzată de o dietă nesănătoasă, obezitate, consum excesiv de alimente cu un conținut ridicat de glucoză sau grăsimi. Alți factori care contribuie sunt funcția necorespunzătoare a metabolismului zahărului, tulburarea asimilării apei în pancreas sau dizarmonia emoțională. Utilizați pentru o perioadă cu niveluri crescute de zahăr din sânge, împreună cu o dietă diabetică.

 

Kategorie: secreție de insulină afectată, pancreas, diabet, obezitate, arterioscleroză, umflarea țesuturilor, tulburări renale, deshidratare, sete, urinare frecventă, infecții cu enzime, slăbiciune fizică.

-10% Preţ: 103,50 lei
inclus TVA
pret original 115,-

Ingrediente

Tratamentul constă din ceai ayurvedic din Himalaya Mahaphala: 1 buc, Elixir purificator ayurvedic Ambuprash: 2 buc, băuturi caldeayurvedică Amalaki Moringa: 1 buc

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

Băuturi calde ayurvedice preparate: 2 - 3 căni pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Pregătirea și dozarea băuturii calde: Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal, India