Eşti aici

Detoxifiere gastrică și hiperaciditate

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Detoxifiere gastrică și hiperaciditate
  • GUDUCHI calmează hiperaciditatea stomacului și esofagul iritat
  • ANNAPRASH promovează o digestie bună și are un efect benefic asupra mucoasei stomacului la persoanele sensibile
  • AMALAKI băuturi ORZ TÂNĂR contribuie la alcalinitate și echilibrul electrolitic al corpului  
             Supliment Alimentar

Acest tratament purificator ayurvedic, este potrivit pentru detoxifierea stomacului datorită hiperacidității, care se manifestă prin iritarea esofagului (arsuri la stomac), eructare, anorexie, indigestie și greață sau vărsături. Creșterea acidității sistemului digestiv este cauzată de o combinație inadecvată de alimente; consumul de alimente și lichide picante, acre și astringente, inclusiv alcool. În caz de iritație acută, utilizați o combinație de preparate în funcție de nevoile dvs., în câteva zile. Combinațiile de plante ayurvedice dovedite susțin alcalinitatea corpului. În caz de probleme pe termen lung, aplicați o lună împreună cu regimul alimentar.

Kategorie: gaze, anorexie, greață, vărsături, hiperaciditate gastrică, arsuri la stomac, diaree

-10% Preţ: 76,50 lei
inclus TVA
pret original 85,-

Ingrediente

Tratamentul constă din ceaiul ayurvedic himalayan Guduchi: 1 buc, Elixir purificant ayurvedic Annaprash: 1 buc și băuturi calde ayurvedică Amalaki ORZ TÂNĂR: 1 buc

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

Băuturi calde ayurvedice preparate: 2 - 3 căni pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Pregătirea și dozarea băuturii calde: Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal, India