Savurați chiftelele calde de ghimbir care sunt gata în câteva minute! În plus, puteți alege și o opțiune vegană.
Vei avea nevoie:
- 3/4 cană de migdale macinate
- 1/4 cană nucă de cocos mărunțită
- 1/4 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 cană zahăr de cocos sau din trestie de zahar
- 2 linguri de cacao
- 1 ou sau 1 lingura faina de in + 3 linguri apa
- 1 x 1/2 linguri ulei de cocos
- 1/4 lingurita extract de vanilie
- 1 lingurita de ghimbir proaspat ras
Preparare:
Ungeți foaia de copt cu ulei de cocos. Preîncălziți cuptorul la 374 °F (190 °C). Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele uscate menționate mai sus. Intr-un alt castron, batem ouale, adaugam uleiul de cocos, vanilia si ghimbirul ras. Amestecați ingredientele uscate și umede și amestecați până când toate ingredientele sunt bine combinate. Folositi o lingura pentru a face bile, asezati-le pe o tava de copt la cuptor si coaceti 8-10 minute. Bucurați-vă!
Pentru a face istoria ghimbirului completă, vă recomandăm Amalaki fierbinte cu ghimbir ca băutură caldă potrivită!